Contractmanagement

Onze in- en verkoopcontracten worden ook wel termijn- of raamcontracten genoemd.

Onze in- en verkoopcontracten worden ook wel termijn- of raamcontracten genoemd. Op het contractenscherm legt u alles vast dat te maken heeft met het contract. De selectie voor: relatie, product- en verpakkingsgegevens, handelsvoorwaarden, prijzen, afnameplanning en meer. Dit vormt vervolgens de basis voor de verdere verwerking in Moo Software. Vanuit de afnameplanning kan direct een afroeporder voor levering worden aangemaakt.

Optioneel kan op het contractenscherm ook een eventuele makelaar of commissionair worden vastgelegd inclusief gegevens. Tevens bestaat er de mogelijkheid om eventueel uw valuta hedges te koppelen aan een fysiek contract. Gedurende het verkoopproces is ook mogelijk om te werken met offertes die vervolgens eenvoudig omgezet kunnen worden in een verkoopcontract.

Risico management

Qbil-Trade® ondersteunt in het verkleinen van handels en financiële risico’s door middel van krediet- en positielimieten, contract hedging, geïntegreerde valuta hedging op contractbasis, ingebouwde controles en een gepersonaliseerde functiescheiding.

De voordelen van Moo in- en verkoopcontractmanagement:

Meer weten

In de moo-d? U kunt vijf dagen per week contact met ons opnemen voor advies. Samen komen we tot de juiste configuratie van de software, zodat die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoefte. Dankzij onze ruime ervaring en eenvoudig implementatieproces kunt u binnen twee dagen aan de slag. Ook kunt u op ons rekenen voor training en support.

Mooingly forward with your trade

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?