Support

Voor al uw gebruikers- en hulpvragen, evenals hulp op afstand, staan we dagelijks tot uw beschikking via de support chat in Moo, e-mail en telefoon.

Heeft u een korte vraag? Dan kunt u deze eenvoudig stellen via de chatfunctie in Moo Software. Als uw supportvraag wat uitgebreider is, vragen wij u vriendelijk om uw aanvraag via e-mail in te dienen.

Stuur uw support verzoek naar info@moosoftware.com. Voeg eventueel screenshots toe ter verduidelijking.

Wanneer u een e-mail stuurt, wordt automatisch een ticket aangemaakt in ons ticketsysteem. U ontvangt direct een link naar uw ticket, waarmee u: 

  • De status van uw supportaanvraag kunt bekijken
  • Direct vragen kunt beantwoorden
  • Aanvullingen kunt doen

Op basis van uw aanvraag kunnen we besluiten om telefonisch contact met u op te nemen, dus zorg ervoor dat uw telefoonnummer vermeld is.

Voor dringende hulpvragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze supportmedewerkers. Houd er rekening mee dat we vrijwel altijd zullen vragen om ook een e-mail te sturen, zodat uw supportvraag geregistreerd wordt en u sneller geholpen kunt worden. 

Standaard bieden we telefonische support in het Engels. Op verzoek kunnen we kijken of er een medewerker beschikbaar is die u in uw eigen taal kan assisteren. U wordt dan teruggebeld. We hebben medewerkers die Engels, Nederlands, Duits, Spaans en Turks spreken.

Ticket aanmaken
Wanneer u een e-mail stuurt, wordt automatisch een ticket aangemaakt in ons ticketsysteem.
Contact support
Voor dringende hulpvragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze supportmedewerkers.

Kennisbank


Binnen onze software heeft u toegang tot een uitgebreide kennisbank. Hier vindt u gedetailleerde documentatie, stapsgewijze handleidingen en veelgestelde vragen voor directe antwoorden op al uw vragen. Daarnaast zijn er trainingsvideo’s beschikbaar, die visuele en praktische begeleiding bieden voor een dieper begrip van de softwarefunctionaliteiten.

Remote Assistance

Soms kan een supportvraag behoorlijk complex zijn, en om u zo effectief mogelijk te helpen, kan het zijn dat we u vragen om met u mee te kijken op uw scherm. 

Deze scherm delen-functionaliteit stelt ons in staat om een betere diagnose te stellen en te begrijpen welk specifiek probleem zich voordoet. Hierdoor kunnen we sneller en doelgerichter een oplossing bieden. 

Om gebruik te kunnen maken van de Remote Assistance zullen wij u verzoeken wij om te klikken op de ‘Remote Assistance’-button. Deze vindt u in het rechtermenu van onze software. 

  • Links onderin uw scherm verschijnt de map TeamViewerQS_nl. 
  • Open deze map.
  • U krijgt de vraag: Do you want to allow this app to make changes to your device? 
  • Klik op ‘YES’
  • U krijgt een pop-up te zien met ons logo. 
  • Onze supportmedewerker kan nu met u meekijken

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?