Onboarding en implementatie

Nadat u klant bent geworden, nemen wij contact op om samen met u en uw collega’s een uitgebreide vragenlijst door te nemen. Vervolgens zetten wij, binnen één werkdag, een Moo-omgeving voor u klaar. 

Voor een optimale ervaring raden wij u aan om allereerst onze korte introductievideo te bekijken. Zo raakt u in een mum van tijd vertrouwd met de essentiële functies en kenmerken van onze software. 

Voor gedetailleerde begeleiding en antwoorden op al uw vragen kunt u onze uitgebreide kennisbank raadplegen. Hier vindt u alles wat u moet weten over het installatieproces van uw applicatie en de modules ervan. 

Ontdek ook hoe u eenvoudig aanpassingen kunt maken, zoals het toevoegen van uw briefpapier, het instellen van uw e-mailvoorkeuren, het toekennen van gebruikersrechten en nog veel meer. Onze kennisbank is uw centrale bron voor alle informatie die u nodig heeft.

Hulp nodig?

Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons ondersteuningsteam voor u klaar.

U kunt hen direct bereiken via de knop rechtsonder in uw scherm. Indien nodig helpen wij u telefonisch op weg of plannen wij een online meeting met u in.
Wij streven ernaar om uw overstap naar onze ERP-software zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Kennisbank

Met onze kennisbank zorgen we ervoor dat onze klanten snel en efficiënt de benodigde informatie en uitleg kunnen vinden om optimaal gebruik te maken van onze software.

Onze kennisbank biedt gedetailleerde documentatie, stapsgewijze handleidingen en veelgestelde vragen voor directe antwoorden op al uw vragen. Daarnaast zijn er trainingsvideo’s beschikbaar, die visuele en praktische begeleiding bieden voor een dieper begrip van de softwarefunctionaliteiten. 

Onze afdeling support staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden via telefoon, e-mail of live chat.

Online training

Zodra uw organisatie besluit om onze Moo-software te gaan gebruiken, voorzien we in uitgebreide online training voor alle medewerkers. Het trainingsniveau wordt in het begin van het traject bepaald, afgestemd op de grootte van uw organisatie. Tijdens de implementatie en kort daarna bieden wij online trainingen aan. 

Bovendien staan we dagelijks van 9 tot 5 paraat voor telefonische of online ondersteuning. Onze uitgebreide kennisbank is ook beschikbaar, met uitgebreide uitleg, handleidingen en instructievideo’s, om een snelle en efficiënte kennismaking met onze software te waarborgen. We zijn er om ervoor te zorgen dat uw team snel en effectief gebruik kan maken van Moo-software, zodat u het maximale uit onze oplossingen kunt halen.

Onboarding en advies

Wij staan klaar om u gedurende het hele proces te ondersteunen. In de prijsopgave die u van ons ontvangen heeft, is het onboardingproces voor uw onderneming reeds beschreven op basis van het adviesgesprek dat wij met u hebben gevoerd. Na akkoord op de prijsopgave, nemen wij contact met u op en bespreken wij samen met u het onboardingplan zodat wij u kunnen helpen om uw belangrijkste doelen sneller te bereiken. Het onboardingplan wordt samengesteld op basis van diverse factoren, waaronder: 
 

  • Uw branche en het soort goederen waarmee u handelt.
  • Uw specifieke werkwijze.
  • De omvang en complexiteit van uw organisatie.
  • De modules die u heeft aangevraagd.
  • De bestaande technologie die u momenteel in gebruik heeft.

 

Ons op maat gemaakte onboardingplan garandeert een naadloze overgang naar onze software, waarbij uw unieke behoeften en doelstellingen centraal staan. Samen werken we aan uw succes.

Expertgesprek tijdens of na de ingebruikname van Moo Software

Via onze Moo-software heeft u de mogelijkheid om een gesprek of online meeting aan te vragen met een Moo ERP-consultant. Voordat het gesprek plaatsvindt, vragen wij u een vragenlijst in te vullen, zodat onze consultant zich goed kan voorbereiden. Het expertgesprek is inbegrepen in de onboardingkosten. Wij hanteren een fair use policy, mocht uw gebruik deze policy overschrijden, dan hanteren wij de volgende uurtarieven:

 

  • Technische consultancy: €150
  • Projectmanagement: €150
  • Trainingen: €100

 

Wij communiceren deze kosten altijd vooraf met u.

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?