Training Moo

Optimaal rendement halen uit Moo ERP Software voor handelaren in zuivelingrediënten!

Mooingly fast forward with Moo! 

Moo Software is buitengewoon makkelijk en snel te leren. Maar het succes van onze software staat of valt met de mate waarin deze volledig wordt benut. Daarom besteden we veel aandacht aan grondige training voor u en uw collega’s. Wij geloven namelijk dat goede kennis van onze software en de uitgebreide mogelijkheden die Moo Software te bieden heeft, direct bijdraagt aan het rendement van uw onderneming. 

Hoe beter u en uw team worden opgeleid, des te meer waarde jullie uit Moo Software kunnen halen. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw investering in onze software maximaal rendement oplevert.

Training nieuwe medewerkers

Loeiend snel en effectief aan het werk!

Speciaal voor nieuwe medewerkers bieden we trainingen aan die ontworpen zijn om de inwerkperiode te verkorten. De nieuwe medewerker zal snel en effectief aan het werk kunnen met Moo Software. 

Het inwerken van een nieuwe collega kost veel tijd. De nieuwe medewerker moet jullie werkwijze aanleren en jullie klanten en leveranciers leren kennen. En dan moeten ze ook nog wegwijs worden gemaakt in Moo Software. 

Wij leren ze alle ins en outs van onze software. Dat doen we met praktijkgerichte oefeningen. Met onze persoonlijke begeleiding verzekeren we een vlotte overgang. Wij minimaliseren de leercurve en zorgen ervoor dat ze snel waarde toevoegen aan uw bedrijf. 

Boek een training! Neem contact met ons op voor mogelijkheden. 

Training nieuwe medewerkers

Adviesgesprek bestaande gebruikers 

Uw onderneming groeit en maakt al geruime tijd gebruik van Moo Software. Zorg ervoor dat u blijvend het maximale uit onze software haalt en optimaal profiteert van alle beschikbare functies, mogelijkheden en de laatste innovaties! 

Vraag een persoonlijk adviesgesprek met ons aan. Tijdens dit gesprek delen wij waardevolle tips en suggesties om uw softwaregebruik te optimaliseren. Hierbij komen onder andere recente updates, aanvullende modules en aankomende software-updates aan bod.


Extra Training en Workshops


Onze software wordt continue doorontwikkeld en uitgebreid. Daarom geven wij door het jaar heen diverse workshops en webinars waarin wij alle ins & outs van deze nieuwe ontwikkelingen uitleggen. 

Hou de nieuwsberichten op de inlog-pagina van Moo Software in de gaten!

Training tijdens het in gebruik nemen van Moo Software

Training tijdens het in gebruik nemen van Moo Software begint zodra uw organisatie besluit om onze software te implementeren. We voorzien in on-the-job training voor alle medewerkers en bepalen aan het begin van dit traject de benodigde trainingsduur om Moo Software onder de knie te krijgen. Dit zal dankzij de eenvoudige leercurve van onze software snel en efficiënt verlopen, ongeacht de omvang van uw organisatie. 

Tijdens de implementatie en de daaropvolgende periode organiseren we online trainingssessies. Bovendien staan we dagelijks van 9 tot 5 uur tot jullie beschikking voor telefonische en online ondersteuning. Ons Teamviewer-platform maakt het mogelijk om op elk gewenst moment mee te kijken en hulp te bieden. Daarnaast bieden we toegang tot talloze trainings- en uitlegvideo’s binnen onze Moo ERP Software. We staan klaar om jullie bij elke stap te begeleiden en te ondersteunen.

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?