Over Moo

Moo Software bestaat sinds 2022 en is onderdeel van Qbil Software. Moo is speciaal ontwikkeld voor handelaren in zuivelingrediënten en plantaardige alternatieven. Onze kracht is dat we software nauw laten aansluiten op de bedrijfsprocessen van klanten. Die zijn daardoor niet langer aangewezen op kostbare maatwerkoplossingen of standaardsoftware die niet aan alle eisen voldoet.

Onze missie

Wij verbinden mensen en processen in kleine tot middelgrote bedrijven die actief zijn in de handel in zuivelingrediënten. Dat doen we met loeigoeie software die hen in staat stelt slimmer en sneller te werken, zodat ze kunnen groeien.

Onze visie

Wij zorgen dat software aansluit bij bedrijfsbehoeften, snel gebruiksklaar is en nu en in de toekomst betaalbaar en beschikbaar is. Dat bereiken we mede door uitstekende online klantenservice.

Word ambassadeur

Mooingly good software, dat zouden meer mensen moeten gebruiken. Daarom hebben we een extra voordeel voor u in petto. Voor elke klant die u naar ons doorverwijst, ontvangt u een aantrekkelijke vergoeding! 

Hoe werkt het?

Meld een bedrijf en contactpersoon bij ons aan via het formulier.

Wij nemen contact op met deze persoon, licht hem of haar van te voren even in.

Als dit bedrijf klant wordt, ontvangt u een eenmalige korting op uw factuur. Lees verder…

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?