Projectmanagement bij Moo Software: een overzicht

Bij Moo Software streven we naar een vlekkeloze implementatie van onze oplossingen, en daarom wordt u tijdens het onboarding proces ondersteund door een ervaren projectmanager. Hier volgt een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten:

Begeleiding door projectmanager

Onze toegewijde projectmanager heeft als hoofdtaak het bewaken van het budget en het waarborgen dat het gehele project binnen de afgesproken tijd wordt voltooid. De projectmanager opereert binnen een team, samengesteld uit een lead developer, meerdere ontwikkelaars en support engineers. Uw projectmanager fungeert als uw vaste aanspreekpunt.

Hulp nodig?

Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons ondersteuningsteam voor u klaar.

Wij helpen u graag telefonisch op weg of plannen een online meeting met u in.
Wij streven ernaar om uw overstap naar onze ERP-software zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Offertestadium en plan van aanpak

Met onze kennisbank zorgen we ervoor dat onze klanten snel en efficiënt de benodigde informatie en uitleg kunnen vinden om optimaal gebruik te maken van onze software.

In het offertestadium worden gesprekken gevoerd over configuratie, implementatie en training. Op basis hiervan stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op, dat te vinden is in de prijsopgave. Belangrijke elementen die worden vastgelegd, zijn onder andere: 

Dataconversie
Vastlegging van welke data van tevoren moet worden overgezet, zoals relatiegegevens, stamgegevens, contracten en voorraden.

Deliverables
Documenten, zoals contracten, facturen en transportopdrachten, gegenereerd door Moo.
Positielijst, volledig samengesteld in overleg met u. 

Projectfasering

1. Configuratiefase: Hier worden specifieke wensen en vereisten in detail doorgenomen, en de juiste configuraties worden ingesteld 

2. Implementatiefase: De projectmanager richt zich op de precieze wensen en eisen van deliverables, die vervolgens worden opgenomen in de code door onze developers.

3. Testfase: Grondige tests vóór oplevering, met de mogelijkheid voor u en uw medewerkers om de software functioneel te testen na een voorafgaande training. 

4. Conversie & Go Live: Een gezamenlijk bepaalde Go Live-datum, afhankelijk van testresultaten, met belangrijke mijlpalen die een week voor Go Live definitief worden besproken. 

Flexibiliteit voor optimaal resultaat

Onze ervaring leert dat de configuratie-, implementatie- en testfase niet strikt afgebakend zijn. Onze projectmanager bewaakt dit proces en stuurt u en uw medewerkers in de verwachtingen.

Bij Moo Software geloven we in een partnerschap voor succes. Uw doelen zijn onze doelen, en samen zorgen we voor een naadloze overgang naar een geoptimaliseerde bedrijfsvoering.

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?