Interfaces & Integraties

Koppelingen en intergraties

Koppelingen boekhoudpakketen 

Met Moo Software heeft u een duidelijke scheidingslijn tussen trade en boekhouding, zonder dat u hierbij dubbele invoer hebt. Wij koppelen met diverse boekhoudsystemen, zodat deze koppeling u wel de voordelen biedt van een geïntegreerd boekhoudsysteem, maar niet de nadelen. De naadloze samenwerking met de diverse boekhoudsystemen optimaliseert de efficiëntie van uw financiële administratie en minimaliseert dubbele invoer. Dit betekent dat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan uw boekhoudkundige verplichtingen. Kortom, deze integratie biedt uw bedrijf een gestroomlijnde en geoptimaliseerde financiële workflow.

Exact Online 

De module voor financiële export is onze slimme link tussen Exact Online en Moo Software. Door de ’scheiding’ is een wijziging, toevoeging of correctie snel gemaakt. Met een paar muisklikken bent u klaar. Een wijziging binnen een geïntegreerd systeem vergt meer handelingen en tijd.

De export module zorgt ervoor dat u met één druk op de knop, of automatisch zonder tussenkomst van een gebruiker, alle definitieve inkoopfacturen en verkoopfacturen worden geëxporteerd naar Exact Online. Voordat een factuur echter geëxporteerd is, kunnen contracten, afroepen, transportopdrachten, afroepdocumenten en andere zaken, nog aangepast worden. Maximale flexibiliteit dus! 

Behalve de inkoop- en verkoopfacturen is het ook mogelijk om relatiegegevens naar Exact Online te exporteren, inclusief de crediteur en debiteurnummers die in uw boekhoudsysteem worden gebruikt. Dat alles zonder dubbele invoer.

Exact Online heeft onze voorkeur, maar we hebben ook met andere systemen interfaces, zoals SAGE, Quickbooks, Topal, Multivers, Accountview en meer.

Wij kunnen in principe met elk boekhoudpakket koppelen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Rapportage Intrastat (intracommunautaire leveringen IDEP/IDEV)

Onze Intrastat-module vereenvoudigt de maandelijkse aangifteverplichting voor bedrijven die goederen verzenden en ontvangen over de nationale grenzen van de EU-lidstaten heen. 

Voor elke order wordt de intracommunautaire status aangegeven. Alle vereiste rapportagegegevens worden automatisch geëxporteerd uit Moo en geüpload in het Intrastat-systeem van de betreffende statistische autoriteit. Deze tijdbesparende module minimaliseert dubbele invoer en fouten bij grootschalige dataverwerking. Op dit moment beschikbaar voor Nederland en Duitsland. Vraag ons naar de mogelijkheden.  

  • Intrastat CBS IDEP (NL)
  • Intrastat Destatis IDEV (DE) 

Scan en herken software

Tungsten AP Essentials 

We maken gebruik van Tungsten AP Essentials om facturen efficiënt te scannen en te herkennen. 

Om de verificatie te vereenvoudigen, deelt Moo Software cruciale informatie met Tungsten, zoals het relatieoverzicht en btw-nummers. Dit stelt ons in staat om het proces van factuurverificatie te stroomlijnen. Moo ontvangt alle relevante informatie van Tungsten voor de verwerking van een factuur. We proberen vervolgens een match te vinden op basis van ordernummer, contractnummer, of de combinatie van leverancier en bedrag. 

Dankzij deze geïntegreerde aanpak kunnen we het proces van factuurverificatie aanzienlijk vereenvoudigen en automatiseren, wat resulteert in een efficiëntere workflow voor onze klanten.

Download brochure

 

Toegang client database

In de client database van onze software zijn klantdata zijn opgeslagen. Daarmee kunt u een koppeling leggen met externe software tools ten behoeve van bijvoorbeeld rapportages, als u andere rapportages wilt dan de rapportages die Moo standaard biedt. 

Wij stellen een kopie van de database van de klantdata ter beschikking. Deze is gelijk aan de client database in Moo, wordt real-time bijgewerkt en is op basis van read-only. 

Voor wie? Voor als u de behoefte heeft om aanvullende informatie uit uw klantdata te halen met behulp van bijvoorbeeld externe rapportagesoftware. 

 

Overige koppelingen

Door de jaren heen hebben we verschillende koppelingen gemaakt met verschillende systemen, zoals weegbruggen, WMS-systemen, laboratoria en meer. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?