Prijzen en voorwaarden
Uitleg prijzen en voorwaarden

Hoeveel licenties heeft u nodig?  

Eén licentie is één gelijktijdige gebruiker. Stel, u heeft 15 gebruikers, maar u neemt 10 licenties af. Dan kunnen er 10 gebruikers tegelijkertijd werken in onze software. Wil gebruiker nummer 11 inloggen in Moo, dan dient een andere gebruiker uit te loggen.Extra opties die per stuk gaan, ongeacht aantal licenties:   
 

 • Fabriekslogin, prijs per jaar – u hoeft deze optie maar 1 x te selecteren   
   
 • Databasekopie, prijs per jaar – u hoeft deze optie maar 1 x te selecteren


Modules

Aantal modules = aantal licenties   
 

Modules worden berekend op basis van het aantal licenties.   
 

Selecteert u een module, dan dient dit aantal hetzelfde te zijn als het aantal licenties dat u wilt afnemen. Met andere woorden, u kunt niet 10 licenties afnemen en maar 3 keer een module, omdat er maar 3 medewerkers zijn die deze module nodig hebben. Selecteert u een module, dan is het aantal altijd gelijk aan het aantal licenties.


Expertgesprek met sales

Op onze website kunt u nu een expertgesprek aanvragen met één van onze deskundige Moo ERP-consultants. U heeft de keuze om door de expert te worden gebeld of om een online meeting in te plannen.    

Voorafgaand aan het gesprek vragen wij u een vragenlijst in te vullen, zodat onze expert zich grondig kan voorbereiden. Tijdens het gesprek staat de expert klaar om al uw vragen te beantwoorden en om specifieke functionaliteiten van onze software te demonstreren.   

Samen met de expert kunt u ook de juiste configuratie van de software bespreken, zodat deze naadloos aansluit op uw bedrijfsbehoeften.    

Het gesprek is volledig kosteloos, en vanzelfsprekenderwijs verplicht het expertgesprek u tot niets.

 

Prijsopgave/offerte

Na het selecteren van het aantal licenties en de gewenste modules ziet u in het overzicht de prijzen per maand en per jaar. De prijsopgave is exclusief onboardingskosten (projectmanagement, implementatie en training). Als u uw prijsaanvraag verstuurd naar Moo Software, dan ontvangt u van ons een prijsopgave inclusief de kosten voor onboarding. U zit dan nog nergens aan vast.   
 

Na akkoord prijsopgave

Na akkoord voor de prijsopgave gaan wij voor u aan slag. Wij nemen met u een vragenlijst door en vervolgens zetten wij binnen 1 werkdag een Moo-omgeving voor u op en helpen u op weg.   
 

Betaling

Op het moment dat wij de Moo-omgeving voor u hebben klaargezet, ontvangt u van ons de factuur voor de overeenkomst.   
 

Contractduur

De looptijd van de overeenkomst is steeds één kalenderjaar vanaf 1 januari. Bij aanvang op een andere datum dan 1 januari, is de eerste termijn: vanaf de ingebruikname tot 1 januari. Opzegging van de overeenkomst kan tot in het derde kwartaal, voor 1 oktober. Na 1 oktober wordt de overeenkomst automatisch met één kalenderjaar verlengd.   
 

Extra licenties aanschaffen

In onze software kunnen uitsluitend gebruikers met de administrator-autorisatie extra licenties toevoegen. Na toevoeging ontvangt u een factuur voor de resterende contractperiode.   
 

Opzeggen licenties

Gebruikers met de administrator autorisatie kunnen Moo-licenties opzeggen. Opzeggen van licenties dient voor 1 oktober van het kalenderjaar te geschieden.   
 

Extra modules aanzetten

In onze software kunt u op elk moment extra modules aanzetten. De maand waarin u de module aanzet is gratis. Zet u de module dezelfde maand nog uit, dan betaalt u niets. Bij aanvang van de nieuwe kalendermaand ontvangt u van ons een factuur voor de resterende periode van het jaar.   
 

Module uitzetten

Zet u een module uit in dezelfde kalendermaand waarin u deze heeft aangezet, dan betaalt u niets. Annuleert u een module later, maar voor 1 oktober van het jaar, dan gaat de annulering in per 1 januari van het volgende kalenderjaar.   
 

Indien u een module wilt annuleren, verzoeken wij u contact op te nemen met onze salesafdeling: sales@moosoftware.com.


Moo-account volledig annuleren

Gebruikers met de admin-autorisatie kunnen de Moo-overeenkomst volledig annuleren. Het volledig opzeggen van uw Moo-overeenkomst dient voor 1 oktober van het kalenderjaar te geschieden. Voor annulering en afhandeling verzoeken wij u een annuleringsverzoek in te dienen bij onze salesafdeling: sales@moosoftware.com.   
 

Voordat uw Moo-account wordt stopgezet, raden wij u ten zeerste aan om uw gegevens te exporteren om ze te bewaren voor toekomstig gebruik.

 

Een bevestiging van de annulering wordt verstuurd naar dezelfde persoon die de annulering aanvraagt inclusief de contractduur en de ingangsdatum van de annulering. Houd er rekening mee dat uw account na de effectieve annuleringsdatum kan worden verwijderd.   
 

Account verwijderen

Gebruikers met de administrator-autorisatie kunnen een verzoek indienen om uw Moo-account te verwijderen zodra uw Moo-abonnement niet meer actief is. Zodra uw account met alle gegevens is verwijderd, ontvangt u van ons een bevestiging.   
 

Onboarding & Implementatie

Nadat u klant bent geworden, nemen wij contact op om samen met u en uw collega’s een uitgebreide vragenlijst door te nemen. Vervolgens zetten wij, binnen één werkdag, een Moo-omgeving voor u klaar.   
 

Voor een optimale ervaring raden wij u aan om allereerst onze korte introductievideo te bekijken. Zo raakt u in een mum van tijd vertrouwd met de essentiële functies en kenmerken van onze software.   
 

Voor gedetailleerde begeleiding en antwoorden op al uw vragen, kunt u onze uitgebreide Knowledge Base raadplegen. Hier vindt u alles wat u moet weten over het installatieproces van uw applicatie en de modules ervan.   
 

Ontdek ook hoe u eenvoudig aanpassingen kunt maken, zoals het toevoegen van uw briefpapier, het instellen van uw e-mailvoorkeuren, het toekennen van gebruikersrechten en nog veel meer. Onze kennisbank is uw centrale bron voor alle informatie die u nodig heeft.

 

Hulp nodig?

Mocht u hulp nodig hebben dan staat ons ondersteuningsteam voor u klaar. U kunt hen direct bereiken via de knop rechtsonder in uw scherm. Indien nodig helpen wij u telefonisch op weg of plannen wij een online meeting met u in. Wij streven ernaar om uw overstap naar onze ERP-software zo soepel mogelijk te laten verlopen.   
 

Kennisbank

Met onze kennisbank zorgen we ervoor dat onze klanten snel en efficiënt de benodigde informatie en uitleg kunnen vinden om optimaal gebruik te maken van onze software.

 

Onze kennisbank biedt gedetailleerde documentatie, stapsgewijze handleidingen en veel gestelde vragen voor directe antwoorden op al uw vragen. Daarnaast zijn er trainingsvideo’s beschikbaar, die visuele en praktische begeleiding bieden voor een dieper begrip van de softwarefunctionaliteiten.   
 

Onze afdeling support staat altijd klaar om te helpen en vragen te beantwoorden via telefoon, e-mail of live chat.   
 

Online training

Zodra uw organisatie besluit om onze Moo Software te gaan gebruiken, voorzien we in uitgebreide online training voor alle medewerkers. Het trainingsniveau wordt in het begin van het traject bepaald, afgestemd op de grootte van uw organisatie. Tijdens de implementatie en kort daarna bieden wij online trainingen aan.   
 

Bovendien staan we dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur paraat voor telefonische of online ondersteuning. Onze uitgebreide Knowledge Base is ook beschikbaar, met uitgebreide uitleg, handleidingen en instructievideo’s, om een snelle en efficiënte kennismaking met onze software te waarborgen. We zijn er om ervoor te zorgen dat uw team snel en effectief gebruik kan maken van Moo Software, zodat u het maximale uit onze oplossingen kunt halen.


Onboarding en advies

Wij staan klaar om u gedurende het hele proces te ondersteunen. In de prijsopgave die u van ons ontvangen heeft, is het onboardingproces voor uw onderneming reeds beschreven op basis van het adviesgesprek dat wij met u hebben gevoerd. Na akkoord op de prijsopgave, nemen wij contact met u op en bespreken wij samen met u het onboardingplan zodat wij u kunnen helpen om uw belangrijkste doelen sneller te bereiken. Het onboardingplan wordt samengesteld op basis van diverse factoren, waaronder:   
 

 • Uw branche en het soort goederen waarmee u handelt.
 • Uw specifieke werkwijze.
 • De omvang en complexiteit van uw organisatie.
 • De modules die u heeft aangevraagd.
 • De bestaande technologie die u momenteel in gebruik heeft.

 

Ons op maat gemaakte onboardingplan garandeert een naadloze overgang naar onze software, waarbij uw unieke behoeften en doelstellingen centraal staan. Samen werken we aan uw succes.

 

Expertgesprek tijdens of na de ingebruikname van Moo Software

Via onze Moo Software heeft u de mogelijkheid om een gesprek of online meeting aan te vragen met een Moo ERP-consultant. Voordat het gesprek plaatsvindt, vragen wij u een vragenlijst in te vullen, zodat onze consultant zich goed kan voorbereiden. Het Expertgesprek is inbegrepen in de onboardingkosten. Wij hanteren een fair use policy, mocht uw gebruik deze policy overschrijden, dan hanteren wij de volgende uurtarieven:

 

 • Technische consultancy: €150
 • Projectmanagement: €150
 • Trainingen: €100


Wij communiceren deze kosten altijd vooraf met u.

 

Adviesgesprek bestaande klanten

Hoe meer halen uit Moo. Wat zijn mogelijkheden, extra modules, configuratieopties?   
 

U heeft Moo inmiddels enige tijd in gebruik. Om ervoor te zorgen dat u het maximale uit onze software blijft halen en volledig profiteert van de beschikbare functies en mogelijkheden, is het mogelijk om een persoonlijk adviesgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek kunnen wij waardevolle tips en suggesties delen om uw softwaregebruik te optimaliseren en uw bedrijfsprocessen te verbeteren.

 

Onderwerpen die wij in het adviesgesprek kunnen behandelen:

 

 • Functieoverzicht: We zullen een grondig overzicht geven van alle functies en mogelijkheden van onze software. Dit omvat mogelijkheden die u nog niet heeft ontdekt, evenals recente updates die uw workflow kunnen verbeteren.
 • Extra modules en add-ons: Als er extra modules of add-ons beschikbaar zijn die uw bedrijfsprocessen kunnen verbeteren, zullen we deze met u bespreken.
 • Efficiëntieverbeteringen: We zullen tips en trucs delen om uw gebruik van de software te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Dit kan onder andere gaan over sneltoetsen, automatisering en beste werkwijzen.
 • Software-updates: We zullen u informeren over eventuele aankomende software-updates en hoe deze uw ervaring kunnen verbeteren.
 • Vragen en feedback: U heeft ongetwijfeld vragen of feedback over de software. Dit gesprek is een uitstekende gelegenheid om al uw vragen te stellen en eventuele zorgen of suggesties te delen.
 • Opleidingsmogelijkheden: Als u of uw team verdere opleiding nodig heeft om de software optimaal te benutten, zullen we u voorzien van informatie over onze trainingsprogramma’s. 
100% mooingly good legen-dairy software

Moo configuration examples

Mooingly Start configuration

295
 • Position list
 • Purchasing & sales contract management
 • Order management
 • Reports
 • iReport Apple app
3540
 • Position list
 • Purchasing & sales contract management
 • Order management
 • Reports
 • iReport Apple app

Mooingly Forward configuration

475
 • Basic license
 • iReport Apple app
 • Direct Orders
 • Commissionaire & Brokers
 • Planning screen
 • Miscellaneous invoices
5700
 • Basic license
 • iReport Apple app
 • Direct Orders
 • Commissionaire & Brokers
 • Planning screen
 • Miscellaneous invoices

Mooingly Ahead configuration

695
 • Basic license
 • iReport Apple app
 • Direct Orders
 • Commissionaire & Brokers
 • Planning screen
 • Miscellaneous invoices
 • Dry Matters & Fats Processing
 • Currency Heding
 • Mixing & Production
 • Proforma invoices
8340
 • Basic license
 • iReport Apple app
 • Direct Orders
 • Commissionaire & Brokers
 • Planning screen
 • Miscellaneous invoices
 • Dry Matters & Fats Processing
 • Currency Heding
 • Mixing & Production
 • Proforma invoices

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?