Nieuw: Moo, het ERP voor zuivelhandelaren

Vandaag introduceren wij, Qbil Software, ons nieuwe product: Moo Software. Moo is onze gestroomlijnde variant van Qbil-Trade software, maar dan specifiek voor handelaren in melk- en zuivelingrediënten en plantaardige zuivelalternatieven.

We zijn loei enthousiast! Kijk rond op onze nieuwe website en laat ons weten wat je ervan vindt!

Waarom Moo?

We hebben al veel klanten die handelen in melk en zuivelingrediënten. Onze loeigoeie software past daar gewoon perfect bij. Daarom hebben we besloten om alle functionaliteiten voor de handel in zuivelingrediënten te bundelen in één softwarepakket: Moo Software.

Mooingly forward with your trade

Natuurlijk heeft niet iedere zuivelhandelaar dezelfde behoeften en oplossingen. Maar de Moo-software is zo gestructureerd dat nieuwe klanten de software zelf kunnen configureren, aanpassen en gebruiken. Heerlijk snel en gemakkelijk.

 

Wist u dat u een Moo Software-ambassadeur kunt worden?

Met de introductie van Moo hebben we ook een loyaliteitsprogramma gelanceerd. Verwijs klanten naar ons en ontvang een aantrekkelijke vergoeding, leuk cadeau of korting op uw factuur. Lees hier meer over ons loyaliteitsprogramma en onze algemene voorwaarden.

 

100% loeigoeie software 

Qbil Software ontwikkelt sinds 2005 ERP-software voor de handel en logistiek in agrarische grondstoffen en ingrediënten. Denk hierbij aan melk- en zuivelingrediënten, oliën & vetten, voedselingrediënten zoals zetmeel, eiwitten, granen & zaden, noten en specerijen en grondstoffen en ingrediënten voor veevoer en biobrandstoffen. Lees meer over ons op www.qbilsoftware.com.

Gerelateerd

Dashboard in ontwikkeling

Dashboard in ontwikkeling In een oogopslag direct alle belangrijke managementinformatie tot uw beschikking. In overzichtelijke grafieken, diagrammen en draaitabellen. Het

Future- en noteringscontracten

Future- en noteringscontracten In 2024 verwachten wij een nieuwe feature aan onze software te kunnen toevoegen: Future contracts. Een aantal

Processchema Moo Software

Het schema hieronder geeft een goed beeld van de mogelijkheden die Moo Software biedt voor het verhandelen, produceren en de

Nieuwsgierig geworden en dorstig naar meer informatie?